W-kull født 10.mai 2014

3 hanner og 8 tisper

Klikk for løpende oppdatering og bilder i Valpedagboken

BH, AD, IPO 1

Lux JR ch, Belgisk vinner 2010 + 2011, Brüssel vinner 2011, D Uch (PSK+VDH), Fin, S, DK, Nord, Int Uch

Finnexc Aki

HD: A2, Øyenlyst UA 2014

 

X

Fullført MH med 1 på skudd, CERT & BIR fra utstilling

Black Emac Tutti-Frutti

HD: A, AD: A, Øyenlyst UA 2014

Refrain Brand New Weeny vom Rohrteich Black Emac Mighty Storm House Kazak Buffy So Sweet
Refrain All-Star Top-Style Cembalo Newcomer Nelson V D Klinger Meg vom Rohrteich Yaco de Pichera Uljanov's Georgia de Senor Savali Lion King Vranolujna Sienna

Dette er en avlskombinasjon hvor vi forventer oss sunne, friske hunder som egner seg godt til lydighet, bruks og vanlig aktivt familieliv. Både pappa Aki og mamma Tutti er arbeidsvillige hunder som veldig gjerne jobber, men som også har ro og harmoni i seg til å takle travle hverdager uten mye tid til å trene hver dag. Begge to er sosiale og mentalt stabile hunder uten overdrevne reaksjoner av noen art. Pappa Aki har BH, AD og IPO1 fra RIK programmet, mens mamma Tutti har en god MH med 1 på skudd og hun konkurrerer LP 1.

Begge foreldre har stri, god pels og korrekt eksteriør. Pappa Aki har det største, flotteste Riesen-hodet jeg noen gang har sett :) Begge foreldre er HD-røntget med A på hoftene, mamma Tutti er i tillegg røntget på albuer hvor hun også har A. Begge foreldre er også øyenlyst uten anmerkninger i 2014. Stamtavlen til disse to hundene inneholder noen av mine absolutte favoritter blant Riesenschnauzere, så jeg gleder meg til å se resultatet av denne kombinasjonen!