Riesenschnauzer f: 04.03.2006

Gently Born Sherlock Holmes - Hombre

 

X

Uljanov's Georgia de Senor - Geo

Gently Born Chaikovsky Gently Born Gwendoline Abalon de Pichera Goldwäscher Klara av Uljanov
Ramos vom Lobbachtal Gently Born Kim Beauty Piccolo von der Talmuhle Gently Born Only You Uhlan de Pichera Zarza de Pichera Pepalfa's Hakkas Goldwäscher Eiscreme-Emina

Både Hombre og Geo er HD-røntget og funnet fri for HD. Begge er øyenlyst uten anmerkning og begge er utstillingschampions - Hombre Russisk Uch og Geo Norsk Uch. I tillegg har vi hatt dem begge hjemme og de fungerer utmerket sammen med andre dyr og som familiehunder med barn. Kullet etter disse to ser så langt ut til å ha arvet de gode egenskapene til foreldrene, både med tanke på gemytt og eksteriør. Vi gleder oss til å følge med dem videre.

Both Hombre and Geo have had their hips x-rayed and are free of hips dysplathia. They are examined in eyes and found free of inheritabl eye-diseases. Both of them are show-champions, Hombre in Russia and Geo in Norway. They both have a nice temper among other animals, and they are good family-pets with both children and adults. The puppies seems to have inhereted both the nice temper and the beauty from their parents. We look foreward to follow their development.

N Uch Black Emac Kim Russian

HD: A, Norsk Utstillingschampion, øyenlyst med arvelig katarakt 05.03.09 :-(

 2 X BIR og BIG 5 fra valpeshow. HP, CERT og BIM på NKK internasjonal utstilling og nasjonal utstilling som junior.

Død høsten 2009

 

Black Emac Kevin

HD: A, Øyenlyst uten anmerkninger 11.08.2008

BIR fra valpeshow, CK som junior, CK, CERT og BIM som unghund

N Uch Black Emac Kind of Felix

HD: A. Øyenlyst uten anmerkning 07.10.2007 & 10.03.2010, Norsk Utstillingschampion. Bronsemerke i lydighet. Gått LP1 med 2.premie

Flere CK, CERT, BIR fra nasjonal utstilling og BIG 3 som unghund. CERT og res.CACIB på internasjonal utstilling.

Gjennomført MH med godkjent skuddfast (1)

Se eiers hjemmeside for mer http://www.riesotto.net

Black Emac Kindhearted Keeper

HD: A og AD: A, Øyenlyst uten anmerkning 10.03.2009. Bronsemerke i lydighet. Gjennomført MH, CK fra utstilling

Black Emac Kind of Nico

3 av guttene i dette kullet har hatt ulike skader etter ulykker. Jeg har blitt konfrontert med rykter i hundemiljøet om at skadene kan være arvelige tilstander. Jeg tror jeg ble 1 meter lang i ansiktet da jeg hørte dette ettersom de 3 K-guttene faktisk har vært utsatt for ulykker/uhell av ulikt slag og skadene var vidt forskjellige. Men, men dette med genetikk er neimen meg ikke enkelt!  I stedet for å begi meg inn på diskusjon om dette, har jeg har derfor innhentet uttalelser fra de behandlende veterinærer der jeg ba om en vurdering av arvelighet på disse skadene.

 

04.03.2006

Valpene kom til verden i dag. Naturen ville ikke helt det samme som oss så vi fikk 6 hanner og ingen tisper denne gangen.

Puppes were born today. Nature didn't hope what we hoped and we got 6 males and no females!

11.03.2006

Riesen-guttene er nå blitt en uke gamle og alle vokser og trives. Mamma Geo er pliktoppfyllende og ser ut til å nyte "barsels-tiden" sin med de små klumpene.

18.03.2006

Riesenvalpene er nå blitt 2 uker gamle og har åpnet øynene. De begynner å bevege seg litt rundt i kassa og gjør noen klossete forsøk på lek. Uka som har gått var litt trist ettersom den minste valpen vår døde. Han feilte tilsynelatende ikke noen ting, men klarte ikke å legge på seg til tross for at han fikk tilleggsnæring og intravenøs væske hos veterinæren. Det var fryktelig trist med det lille livet som ikke fikk vokse opp, men vi gleder oss over de fem gode vi har igjen som vokser og trives. Her er masse nye bilder av dem.

25.03.2006

Guttene våre er nå blitt 3 uker og alle sammen har passert 2 kilo i vekt. De er gode og runde, og blir mer aktive for hver dag som går - kanten på valpekassa er nå "a piece of cake" å forsere. Mamma Geo blir litt lei av tjukkasser i pattene til enhver tid og nyter vårsolen ute når hun kan. Hun har det allikevel litt travelt inn igjen for å sjekke at alt står bra til.

01.04.2006

Valpene er nå blitt 4 uker gamle og farten øker for hver dag. I den kommende uke skal de ut i friluft hvis været tillater det. I uka som gikk har de begynt med fast føde og det går ned på høykant.

05.04.2006

Valpene våre er nå ute litt om dagen. Beina er litt korte for trappene enda, så her er bilder av dem i "reise-kassa" si.

09.04.2006

Valpene er nå blitt 5 uker. De første kommende hundeeierne har vært her på besøk og "gutta" syntes det var spennende med nye mennesker. De har nå fått sin første klipp og måtte jo da fotograferes.

21.04.2006

Guttene blir 7 uker i morgen og tiden har gått utrolig fort så levering nærmer seg. De er nå meeeget aktive og er med på det meste som skjer i dagliglivet på gården. De er selvoppnevnte stallhjelper og vi har ikke helt lik oppfatning av hvordan koster og annen redskap skal brukes..... Forøvrig er de koselige og sosiale valper alle 5 som syntes det er helt supert med besøk av både folk og dyr.

 

30.04.2006

Nå var "bebisene" våre allerede 8 uker og denne helgen har 4 av dem reist til sine nye hjem - vi ønsker alle de nye eierne og valpene LYKKE TIL! En hann er fortsatt hjemme hos mamma Geo og er ikke bestilt bort. Vi syntes det var godt for Geo at èn ble igjen ettersom hun fortsatt har mye melk og er opptatt av sine små selv om hun trekker litt unna.

20.05.2006

Valpene er 11 uker i dag og en av guttene er fortsatt hjemme hos oss og venter på sitt nye hjem. Vi har nå trimmet han for første gang og her er bilder av en "ny-frisert" Black Emac Kindhearted Keeper