Bouvbear's Sombodys Darling (Ylli)

F:13.05.2001 - 14.01.2013

14.01.2013 var en trist dag her hos oss. Den siste av de gamle "damene" våre; Bouvbear's Somebodys Darling - Ylli døde. Ylli var virkelig Somebodys Darling - hun var vår "Darling". Den hunden hadde ikke en dag med dårlig humør i hele sitt liv. Hun var alltid blid og glad og hun hadde en helt spesiell type "jodling" som hun brukte mye når hun var ekstra glad. Om vi hadde vært borte og kom hjem etter 5 minutter eller 5 dager så hadde alltid Ylli masse hun måtte fortelle oss og da jodlet hun. Når vi da etterlignet lydene hennes kunne vi føre lenger "dialoger" på jodelsk. Ylli har aldri vært i slagsmål med noen annen hund eller vært sur mot noe menneske. Om noen var sure mot henne, eller hunder var aggressive så dempet hun alltid situasjonen og unnvek bråk hele livet. De eneste som hadde noe å frykte fra Ylle-pill var gårdens mus og katter - da var hun ikke nådig og hun kunne løpe ganske langt på rådyrjakt i yngre dager.

Utover høsten 2012 har vi gradvis merket at Ylli har sovet mer og vært mindre pigg, men ikke verre enn at hun har vært med på turer og hun har spist med god appetitt til siste dag. Nå begynte hun imidlertid å miste mye vekt og magen hennes fikk en påfallende form. Veterinær-besøk i går bekreftet det vi fryktet - lille Ylli hadde kreft. Stakkers lille Ylle-pill sovnet inn i fanget mitt, pakket inn i pledd mens Line og jeg snakket med henne og strøk den lille kroppen hennes til hun var borte. Vi skulle gjerne hatt henne lenger hos oss, men hundehimmelen har fått en humørspreder av de sjeldne. Tenk om alle mennesker og dyr var som Ylli! Vi får nok ikke en som Ylli igjen noen gang...

 

Nord, DK Uch Vige-Iskut

 

X

Missike's Quick-Lunsj to Bouvbear

 

Missike's Blackmagic Kick-Off

 

Missike's Blackmagic Joy of Ike Missike's Blackmagic Kick-Off  Warner Missike's Leathal Weapon 
Skansen's Regal Sågsvedjans Missalonghi Melody Pepalfa's Imperial-Ike Missik's Headway Skansen's Regal Sågsvedjans Missalonghi Melody Feldmar Warner Night Storm Warner Baby Love

Øyenlyst uten anmerkninger 14.10.2005

Ylli er en sjarmerende liten schnauzerdame full av fart. Hun innehar et helt utrolig godt gemytt og det er neimen ikke mange som kan konkurrere med den sjarmen og personligheten. Ylli er også den eneste hunden i huset som "snakker". Hun er kjøpt fra Lise Mette og Svein Ivar på Kennel Bouvbear - www.bouvbear.com Ylli er etter den høyt premierte hannhunden Nord, Dk Uch Vige-Iskut og den sjarmerende lille damen Missike's Quick-Lunsj to Bouvbear.

Ylli har ikke blitt stilt ut så mye foreløpig, men har flere HP fra junior og unghundklasse.

Ylli was our second Mini and is a Schnauzer-lady full of spirit. She has THE BEST temperament and "talkes" to everybody she meets. She is the little clown among the Minies and just loves to be in the senter of what happens. At the same time she is best friend with the kids in the house.

 ylli 1.jpg (23261 bytes)