T-kull født 06.09.2011

2 hanner og 6 tisper

Klikk for løpende oppdatering og bilder i Valpedagboken

N Uch, S Uch, KORAD

Black Emac Mighty Storm - Storm

 

X

House Kazak Buffy So Sweet - Buffy

Yaco de Pichera

Uljanov's Georgia de Senor

Savali Lion King

Vranolujna Sienna

Greco de Pichera Nili de Pichera Abalon de Pichera Goldwäscher Klara av Uljanov Gloris Arizona Bill Odessa Gently Born Chaikovsky Matraszepe Sunshine
 
Black Emac Teddy the Thunder - Teddy

 

Black Emac Touch of Thunder - Zheff

HD: A, AD: A

Fullført MH med 1 på skudd.

1. premie LP 1 på SM 2013 med 174 poeng. Nr. 2 i klassen og opprykk i debuten! 184 poeng og vinner av klasse 1 i LP 09.06.2013. Opprykk til lägre klass sök (tilsvarende norsk rundering klasse C) i sök-debut 08.09.2013

1.premie i Lägre klass sök på Riesen SM 2014 med 325 poeng og godkjent.

 

 

Eierens egen hjemmeside: Kennel Sökskogen

Black Emac The Edith

Black Emac The Molly

Norsk Juniorvinner 2012, Norsk Utstillingschampion

Black Emac Tribute to Buffy - Buffy

HD: B

Fullført MH med 2 på skudd - skuddfast

5 X BIR og BIG 2 + BIG 3-valp 4 mnd gammel. 11 X CERT. Norsk Juniorvinner 2012

Eiers egen hjemmeside - Kennel Stormvind

  Black Emac Tutti-Frutti - Tutti

HD: A, AD: A, Øyenlyst uten anmerkning 06.03.2014

2 X CERT og BIR fra utstilling. Fullført MH med 1 på skudd

Hennes egen side

Black Emac Tara 

Black Emac Toya

HD: A

Både Storm og Buffy er HD-røntget med resultat A og Buffy er i tillegg AD-røntget også med resultat A. De er begge to øyenlyste uten tegn til arvelige øyenlidelser. Begge to har gjennomført MH med 1 på skudd og de har begge utstillingspremiering, Storm med Norsk championat. Denne kombinasjonen er valgt dels fordi jeg tror disse to hunder utfyller hverandre når det gjelder gemytt, arbeidsevne og eksteriør og det er i tillegg en stamtavle jeg liker godt med internasjonale topp-linjer. Jeg tror på valper som vil være velegnet innenfor bruks, redningshundarbeid, lydighet og utstilling og håper på å få valpekjøpere som vil være aktive og gjøre noe sammen med hunden sin uten at dette trenger å være i konkurranseretning.

Storm er en trivelig og velfungerende Riesen-hann som er premiert både innen bruks, lydighet og utstilling, altså en ganske allsidig hund. Han innehar tittelen KORAD; en svensk tittel som forteller at hunden har en godkjent mental test og eksteriørbeskrivning. Storm er testet for Thyroxinfeil og hadde da normale Thyroxinverdier i juni 2009. På LP-banen har Storm klatret fort og har følgende resultater: 1.premie i LP 1 (174,5 poeng), Klubbmester kl 1 Stovner hundeklubb 2008. 1. premie i LP 2 med opprykk til LP 3 14.06.2009. I bruks startet han for første gang i 2010 og fikk da opprykk til klasse C i debuten i klasse D 19.05.2010. 17.09.2011 fikk han opprykk til klasse B i bruks og ble dermed også Svensk Utstillingschampion i tillegg til Norsk. I utstillingsringen er han som sagt utstillingschampion og har flere CACIB og BIR/BIM. Storm er også KORAD i Sverige med 312 poeng. I tillegg til alt dette, og kanskje viktigst av alt, så er Storm en utrolig rolig, grei og harmonisk familiehund som går godt sammen med barn, voksne og andre hunder. Storm yter maks under trening og konkurranse, men har en svært behagelig "av-knapp" som gjør at han kobler av og er rolig når det er ønskelig. Klikk her for eiers hjemmeside.

Buffy er en sunn og frisk hund som kun har vært til veterinær for sine årlige vaksiner og en tann-trekking. Hun er importert fra Hellas/Serbia og ble tatt inn grunnet sin interessante stamtavle. Hun har vist seg som en stabil hund og er trivelig som familiehund og har mye arbeidsvilje. Hun er en god del trent innen bruks/lydighet/redning. Hun har ikke blitt konkurrert med eller blitt godkjent redningshund, men viser høy arbeidsevne med god kontakt, stor lekelyst og god tilgjengelighet. Hun har gjennomført MH med godkjent (1) på skudd. Videre er hun øyenlyst uten anmerkninger og er røntget både på albuer og hofter med resultat A (perfekt). Buffy er en vakker og korrekt bygget hund (etter mitt syn). Hun har premiering som valp, junior og unghund, men er ikke stilt som voksen grunnet en kollisjon med bil som kostet henne noen tenner. Buffy er fra før av mor til vårt Q-kull, et kull som så langt har vist seg som friske (7 av 8 HD røntget og alle disse fri for HD), trivelige og vakre Riesen med en stor arbeidskapasitet. Spesielt hennes datter Q-Tee har utmerket seg med opprykk til LP 3 og B bruks spor innen fylte 2 år og sønnen Quint har blitt C-godkjent inne vinterredning (lavine) før fylte 2 år.

Both Storm and Buffy have had their hips x-rayed and are free of hips dysplathia (both A). They are examined in eyes and found free of inheritabl eye-diseases. They have not been shown a lot, but Storm is Norwegian Champion and Buffy has CAC from show. Storm is competing both working and obedience with great results. He is upgraded to level C in tracking and level 3 in Obedience. Buffy is not competing, but she has very good working ability and is a quick learner. They both live as family-members and have nice tempers among other animals as well as People, both childrens and adults.