Kjæreste, vakreste N, DK Uch Black Emac Qo-Qos

Født 11.05.2009 Død 25.04.2012

Fine, snille og glade Qo-Qos jenta som alltid gjorde så godt hun kunne, som var stabil og glad hver eneste dag og som vil vil bære med oss i hjertene våre resten av livet. "Du skulle vært sammen med oss mye, mye lenger, lille venn"

HD: A, AD:A, Øyenlyst uten anmerkninger den 10.01.2012

Norsk Utstillingschampion 30.11.2011 etter 4 utstillinger, CERT, CACIB og BIM fra DKK-utstilling og dermed Dansk Utstillingschampion

Utstillingsresultater

DK Uch Fingal Nergal - Zorro

 

X

House Kazak Buffy So Sweet - Buffy

Gently Born Never Give Up Aurora Nergal

Savali Lion King

Vranolujna Sienna

Pacco von Lobbachtal Gently Born Charming Chime Stablemaster's Northern Hope Morrigan Nergal

Gloris Arizona Bill

Odessa

Gently Born Chaikovsky

Matraszepe Sunshine

Qo-Qos ble solgt til Vardø som valp og bodde der fram til hun kom hjem til Toten rett før jul i 2010, ca 1,5 år gammel. Planen var at jenta skulle "mellomlande" på Toten for så å få seg et nytt hjem om alt fungerte greit. Imidlertid så klarte ikke jeg å motstå sjarmen, gleden og kontakten i denne hunden og Qo-Qos-filiokus er nå blitt en del av flokken vår her i Kolbu. Qo-Qos er en veldig aktiv hund med stort arbeidspotensiale og utholdenhet. Jeg opplever ikke aktiviteten hennes i retning av stress ettersom hun fokuserer godt når hun trenes og kan flate ut inne (bare hun har fått ut litt energi på forhånd). Hun er en skikkelig Duracell-kanin så langt når det gjelder trening. Jeg har ikke hatt store krav til henne enda, men hun er "på" hele tiden når vi gjør noe sammen. Ellers elsker hun snøen og turer i skog og mark, hun er en god trekkhund og hun er fin sammen med andre hunder og unger.

Qo-Qos er røntget med A på både hofter og albuer og hun har også et godt eksteriør. Hun ble Norsk utstillingschampion på 4 utstillinger og har i mellomtiden fått dansk CERT slik at hun også blir Dansk Champion når det norske er bekreftet fra NKK.