Hester Emac Hermes

F: 04.02.2007 -  22.10.2007

Made in Spain Dexter

 

X

Wiki z Hofjaru

Made in Spain Lerele Made in Spain Jaque Mate Playboy Rezlark Vari z Hofjaru
Made in Spain Pirracas Made in Spain Almadraba Made in Spain Eras Una Vez Made in Spain Popotitos De Rayma Dante Vinessa V D Havenstad X-magicman V D Havenstad Suelen Moldau North

Da vår etterlengtede tispe-valp etter Winnie døde, var vi på utkikk etter en ny tispe som kanskje kan bli en ny utstillings- og avlshund (selvfølgelig i tillegg til å være familiehund). Vi hadde brukt Dark Prince Hermes på Winnie og likte han særdeles godt. Når vi da fikk mulighet til å kjøpe Hester som er hans halvsøster, kunne vi ikke la være.

Gleden vår over Hester ble dessverre altfor kort. Hun kom inn i livet vårt som en virvelvind av glede og sjarm, men utviklet dessverre epilepsi ved 8 måneders alder. Hun hadde harde og lange anfall med påfølgende lammelser i opptil 4 timer. Etter dette var hun sliten og forvirret og vi var kjemperedde for henne og engstet oss for at dette skulle skje mens vi var på jobb eller andre ting. I samråd med min dyktige veterinær bestemte jeg den 22.10.2007 at jeg ikke ville være med på å se Hester forfalle gjennom gjentatte anfall og det var ikke store utsikter til å få til en vellykket medikasjon ettersom anfallene var kraftige og hyppige. Takk lille Hester for den tiden vi fikk låne deg! Det var grusomt å beslutte at livet ditt skulle ende nå, men jeg mener det var til beste for deg. Jeg ser for meg at du nå hopper rundt et annet sted med ditt milde og hjertelige vesen og sprer glede blant alle du møter slik du gjorde hos oss! Under er et bilde fra en av de siste turene vi var hele familien der du var i fanget til Olav, super-opptatt av barna som du elsket.

When our female-puppy from Winnie died 10 days old, we were looking for another nice female to join our family and maybe for showing and breeding if everything turns out well. The father of Winnie's litter is Dark Prince Hermes, which we really was found of. When we got the chance to buy his half-sister, we couldn't let the offer go.