Bjørkegården's I-Fritz 09.05.1994 - 09.10.2007

HD: A Øyenlyst uten anmerkninger, Norsk utstillingschampion

Zantana's No More No Less Bjørkegården's Aritha
Nixador Black Label Skansen's Kamrat Up Shot's Express Sebago's B-Amy
Sandridge Olympic Gold No No Nanaette of Nixador Skansen's Gentleman Thief Skansen's Gabriella V Quint Beries Jefferson Zantanas Xona Bergsbakken's Ulrik Pectus Honour

Etter å ha levd sammen med en Riesenschnauzer noen tid, var Fritz min første egne Riesen. Han var en ekte Riesen på både godt og vondt. Han er antagelig den strieste hunden jeg noen gang har hatt (og kommer til å få) samtidig som han var utrolig snill, glad og vennlig mot alle folk han møtte. Senest sin siste leveuke stoppet han opp for å logre til et barn på gata - han simpelthen elsket barn. Selv i sin meste viltre ungdom, var han hengiven, forsiktig og hensynsfull mot barn.

Fritz var min "prøveklut" i forhold til å lære meg pelsstell, utstillingshandling, bruks- og lydighetstrening. Denne hunden har lært meg utrolig mye og gitt meg mang en latter. Han har til tider gitt meg bekymringer, han har vært utrolig bortskjemt, men aldri ondsinnet! Han var vakker som dagen er lang og da han døde 13 år og 5 måneder gammel, var han fortsatt helt svart over hele seg. Han har vært frisk hele livet og med en utrolig energi fram til han nå var klar til å gå over regnbuen til hundehimmelen. Der jakter han rotter sammen med Klara og de andre hundene han har levd sammen med i løpet av livet sitt. Heldigvis er mitt A-kull "Fritze-barn" og jeg håper å kunne bringe linjene hans videre i mitt avlsarbeid.