Black Emac Vega De Ville - Allis

f: 02.05.2013

 

IPO 3, BH, CZ Uch, Klubb CH CZ

Devil Denny Goldest Danubius

HD: A, Øyenlyst UA

 

X

Int, Nord Uch, Dansk vinner 2012, Norsk Vinner 2012, Bruks kl A, LP Elite

Black Emac Q-Tee

HD: A, AA: C, Øyenlyst UA

Clark V Klingsgarten New Lemar Barbara Fingal Nergal House Kazak Buffy So Sweet
Alex Arabona Zora V Hatzbachtal Ingebar's Uri Geller Lemar Valens Arabella Gently Born Never Give Up Aurora Nergal Savali Lion King Vranolujna Sienna

Allis er en godt planlagt valp der parringen var avtalt ett år før den ble gjort. Dina er jo satt ut på fôr og jeg skulle kun ha dette ene kullet på henne. Dina er etter mitt syn en ganske unik tispe ift å forene skjønnhet og arbeidsevne. Hun har jo også vært årets allroundhund to år på rad i Norsk Schnauzer og Bouvier klubb. Når jeg da skulle ha bare dette ene kullet, så ville jeg jo finne en helt spesiell hannhund Jeg var veldig glad da jeg fant Denny i Tsjekkia ettersom han er en hund som, i likhet med Dina, etter mitt syn forener skjønnhet og arbeidsevne, noe som dessverre er litt mangelvare etter mitt syn. Videre er Denny en sunn og frisk hund og det er også hans søsken og halvsøsken på begge sider. Mer om foreldrene kan leses på kullsiden her og på Dinas egen side.

Det var lenge bestemt at jeg skulle ha en tispe fra dette kullet og Lisa med Dina ville gjerne være fôrvert igjen og da var jo valget enkelt ettersom Lisa gjør en kjempejobb med sine hunder og vi har et godt samarbeid. Valget falt ganske tidlig på Allis som er en veldig blid, trivelig, leken og sosial valp. Hun ser ut til å ha en sunn konstruksjon og ganske stri pels. Det blir spennende å følge Allis videre ift hva Lisa får til med henne i arbeid og hva vi kan oppnå i utstillingsringen.